For events call number 0784.123.450 / 0784.123.442 / 0772.029.885 orRequest an offer

Organizarea unei Nunti

CUM A APARUT GARDEN PARTY?

Posted in: F?r? categorie

Conceptul de ?Garden Party? a aparut in secolul XIX la curtea reginei Victoria a Angliei si simboliza petrecerile exclusiviste organizate de regina, la care era invitata spuma societatii britanice. Era o ocazie unica pentru elita societatii de a o cunoaste pe regina intr-un cadru informal si a creste popularitatea monarhiei in ochii publicului.
In fiecare an, regina pastreaza traditia petrecerilor in gradina, pe care le gazduieste la Palatul Buckingham din Londra si la Palatul Holyroodhouse din Scotia. Petrecerile sunt gazduite in gradina, cu traditionalele momente de socializare ale reginei, de servire a ceaiului si de introducere a debutantelor din inalta societate.

Romantismul epocii victoriene se pastreaza si astazi in ceremoniile de cununie si petrecerile de nunta organizate in aer liber. Petrecerile in gradina au nevoie de un iz de istorie, pentru a fi la inaltimea celor regale. Palatul Ghica Tei are toate ingredientele: eleganta palatului in stil neoclasic, gradinile de trandafiri, sculpturi si fantani, curtile interioare cu trotuare pavate pentru promenada, spatii deschise si terasa de vara.
Aerul regal al gradinii este intretinut si de zonele conturate de arbusti verde-smarald, arbori si florile-vedeta ale gradinii : trandafirii, plantati in jurul aleilor si in zonele special amenajate pentru trandafirii cataratori albi si roz diafan, care formeaza arcade parfumate pentru fotografii de neuitat.

Pentru o petrecere in gradina, perioada ideala incepe in luna mai si dureaza pana la sfarsit de septembrie, ceremonia se programeaza de regula pentru ora 15:00 iar petrecerea debuteaza dupa-amiaza, cand soarele este bland si lumina perfecta pentru fotografii si plimbare in natura.
Contacteaza chiar acum managerul de evenimente pentru un garden party regal:
0784.123.450
0784.123.442