For events call number 0784.123.450 / 0784.123.442 / 0772.029.885 orRequest an offer

Terms & Conditions

TERMENI SI CONDITII GENERALE
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditiile societatii SC SMART ROYAL EVENTS SRL. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

CONDITII GENERALE
1. Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
2. Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute  acest site sunt proprietatea SC SMART ROYAL EVENTS SRL, care i rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului  orice moment si fara nici o informare prealabila.
3. tregul continut al site-ului www.palatulghicatei.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.
4. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.palatulghicatei.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.palatulghicatei.ro nu poate constitui o oferta ferma.
5. SC SMART ROYAL EVENTS SRL trebuie sa primeasca in scris ORICE informatii legate de orice furnizori de servicii externi locatiei (muzica, tort, flori…)
6. Genul muzical si artiistii care sunt contractati de client pentru servicii muzicale prestate in locatia SC SMART ROYAL EVENTS SRL, trebuie sa fie agreate in scris de catre SC SMART ROYAL EVENTS SRL.
7. Singura forma de comunicare legala este prin email, la adresa office@palatulghicatei.ro. Orice alta forma de comunicare este considerata informala si nu produce efecte asupra contractului.