placeBd. Doamna Ghica nr.5, sector 2

Balul Bucuriei 17.12.2016 Editia 1

Publicat pe 17 octombrie 2016

Balul Bucuriei, ediția I, este organizat în beneficiul copiilor cu autism cazuri sociale ai Asociației de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), astfel încât aceștia să poată beneficia de terapie recuperatorie și kinetoterapie gratuite și în anul 2017. Sunt așteptați să vină peste 300 de persoane din mediul de afaceri, persoane publice cunoscute, reprezentanți ai ambasadelor și artiști de renume. Scopul evenimentului din acest an este de a mobiliza comunitatea, mediul de afaceri și persoanele fizice interesate în a susține cauza a 15 copii cu autism cazuri sociale și a putea achiziționa licențe pentru testul ADOS (instrument esențial de diagnostic pentru tulburarile din spectrul autismului), astfel încât să putem oferi gratuit oricărui copil caz social suspectat de autism evaluare și diagnosticare gratuite. Vă așteptăm și pe dumneavoastră.

Eveniment corporate DB – Schenker

Publicat pe 4 septembrie 2016

Vremea capricioasa de afara nu ne-a impiedicat sa reorganizam un eveniment conceput initial pentru gradina Palatul Ghica Tei. A fost nevoie de putina imaginatie, curaj si de o echipa harnica si am "mutat" cu succes un "garden party" in interiorul Salii de Bal. Rezultatul a fost pe placul invitatilor, care au petrecut pana in zori.

VEG FEST 2016

Publicat pe 20 august 2016

În perioada 6 -12 iunie, Do Good Academy și Asociația Vegetarienilor din România organizează VEG FEST 2016 – a doua ediție a evenimentului dedicat publicului interesat de un stil de viaţă sănătos. Săptămâna vegetarienilor se va încheia la Palatul Ghica Tei din Bucureşti în weekend-ul (10 – 12 iunie) cu activităţi expoziţionale dedicate, workshop-uri, clase de Yoga, conferințe susținute de specialisti.

Palatul Ghica Tei SMART ROYAL EVENTS