Pentru evenimente sunați la 0784.123.450 / 0784.123.442 / 0772.029.885 sauSOLICITAȚI O OFERTĂ

Sali Evenimente Bucuresti

Sali Evenimente Bucuresti

Evenimente private

NOU! BALURI SI BANCHETE SCOLARE

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau, de ce nu, o petrecere aniversară, organizarea evenimentului perfect necesită o deosebită atenție.

 • Palatul Ghica Tei va asteapta cu oferte promotionale pentru baluri si banchete de sfarsit de an scolar, cu preturi incepand de la 50 euro/persoana
 • În acest sens, echipa Palatului Ghica Tei, vine în întâmpinarea dumneavoastră. Ne dorim ca, împreuna cu clientul nostru, să formăm o echipă creativă care să pună bazele unui pachet personalizat care să reprezinte ilustrarea dorințelor dumneavoastră cât și ale fiecărui invitat.
 • Știm că orice ocazie care face obiectul unei petreceri necesită ca atenția dumneavoastră să fie îndreptată către invitați și reușita evenimentului și de aceea, managerul de eveniment, vă va sta alături pe tot parcursul pregătirii.
 • Veți stabili împreună detaliile privind viziunea asupra evenimentului, organizarea și programul acestuia, astfel încât dumneavoastră să vă puteți simți ca un invitat.
 • Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, am conceput mai multe pachete de meniu. Oricare dintre aceste pachete pot fi combinate, în funcție de preferințe și de bugetul alocat, pentru a pune la punct un eveniment complet, de un rafinament aparte.

Contact Organizare

Evenimente corporate

Fie că planificați o conferință, o lansare de produs, o petrecere de firmă, un cocktail sau un vernisaj, Palatul Ghica Tei vă pune la dispoziție:

 • 4 săli cu suprafețe generoase și capacități maxime cuprinse între 60 și 500 de persoane
 • logistică de înaltă clasă: ecran de proiecție, videoproiector, aparatură sonorizare, flip-chart, traducere simultană, iluminat special, soluții video și foto
 • acces Internet gratuit
 • grădina palatului cu o suprafață de 1500m² unde se pot organiza evenimente în aer liber
 • parcare cu o capacitate de 100 de locuri și valet parking
 • un manager de eveniment – în astfel de ocazii atenția dumneavoastră trebuie să fie îndreptată către oaspeți și reușita evenimentului și de aceea, împreună cu managerul de eveniment, veți stabili detaliile privind viziunea asupra evenimentului, organizarea și programul acestuia, astfel încât să vă puteți simți ca un invitat

Contact Organizare

Palatul Ghica Tei organizeaza nunti de vis si botezuri intr-un loc istoric din Bucuresti.
Te asteptam la Restaurant nunta Bucuresti!

Palatul Ghica Tei va pune la dispozitie saloane de evenimente avand si un salon de evenimente special. In acelasi timp avem si oferte spéciale, locație nuntă botez pentru organizare botez sau nunta, evenimente speciale nunti botezuri.

Organizam nunta botez bucuresti la palat, la noi gasiti una dintre cele mai bune locatii nunta bucuresti sau locații de evenimente, avem săli nuntă luxoase, nunta salon mare, perfecta pentru nuntă și botez, sali de evenimente pompoase si binenteles salon nuntă in locații de nuntă superbe.

ro_RORO