Pentru evenimente sunați la 0784.123.450 / 0784.123.442 / 0772.029.885 sauSOLICITAȚI O OFERTĂ

Organizarea unei Nunti

Cât costă un meniu de nuntă în 2023?

Postat in: Fără categorie

Sezonul 2023 vine cu noutăți pentru tinerii care vor să sărbătorească iubirea alături de familie și prieteni. Locațiile de renume în organizarea de nunți și-au diversificat oferta, introducând concepte de garden party, cununie în aer liber și petrecere in gradina venețiană.

 

Noul sezon aduce schimbări și din perspectiva bugetării unui eveniment de mare anvergură. Vă oferim aici principalele aspecte pe care să le aveți în vedere în alegerea unui meniu de nuntă și a unei săli de evenimente.

 

În primul rând, să aveți în vedere ce servicii sunt incluse în prețul unui meniu de nuntă. Locațiile cu prestanță includ în preț meniul de băuturi, precum și anumite decoruri și servicii de bază, cum ar fi aranjarea completă a salonului, acces la gradină sau terase, amenajarea intrării cu covor roșu, acces la parcare, manager de eveniment.

 

Prețul meniului poate include accesul la anumite locații istorice de patrimoniu, din perioada secolelor XVIII – XIX, restaurate în spiritul epocii în care au fost construite – adevărate nestemate pentru petreceri somptuoase, de o eleganță atemporală.

 

Dacă doriți să beneficiați de un preț mic, fără să renunțați la fast și la servicii de cinci stele, puteți opta pentru organizarea petrecerii într-o zi de duminică sau în perioade mai puțin  solicitate. Începutul lunii noiembrie este călduros și poate reprezenta o opțiune, de asemenea finalul lunii aprilie vine cu grădini bogate de flori și temperaturi blânde.

 

Petrecerea de nuntă simbolizează grija și atenția pe care o acordați invitaților și este imaginea a ceea ce vă place și vă caracterizează. Alegerea meniului este un pas important, de aceea locațiile de top oferă și degustarea integrală a meniului, prin care se pot face mici ajustări și se consolidează încrederea acordată managerului de eveniment.

 

ro_RORO