placeBd. Doamna Ghica nr.5, sector 2

Solicită un eveniment

Te gândești să organizezi un eveniment la Palatul Ghica Tei? Trimite-ne câteva detalii și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Evenimente private

NOU! BALURI SI BANCHETE SCOLARE

Palatul Ghica Tei va asteapta cu oferte promotionale pentru baluri si banchete de sfarsit de an scolar, cu preturi incepand de la 45euro/persoana.

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau, de ce nu, o petrecere aniversară, organizarea evenimentului perfect necesită o deosebită atenție.

În acest sens, echipa Palatului Ghica Tei, vine în întâmpinarea dumneavoastră. Ne dorim ca, împreuna cu clientul nostru, să formăm o echipă creativă care să pună bazele unui pachet personalizat care să reprezinte ilustrarea dorințelor dumneavoastră cât și ale fiecărui invitat.

Știm că orice ocazie care face obiectul unei petreceri necesită ca atenția dumneavoastră să fie îndreptată către invitați și reușita evenimentului și de aceea, managerul de eveniment, vă va sta alături pe tot parcursul pregătirii.

Veți stabili împreună detaliile privind viziunea asupra evenimentului, organizarea și programul acestuia, astfel încât dumneavoastră să vă puteți simți ca un invitat.

Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, am conceput mai multe pachete de meniu. Oricare dintre aceste pachete pot fi combinate, în funcție de preferințe și de bugetul alocat, pentru a pune la punct un eveniment complet, de un rafinament aparte.

Palatul Ghica Tei SMART ROYAL EVENTS