Pentru evenimente sunați la 0784.123.450 / 0784.123.442 / 0772.029.885 sauSOLICITAȚI O OFERTĂ

Organizarea unei Nunti

De ce sa alegi sa faci nunta la Palat?

Postat in: Nunta Palatul Ghica


O decizie importanta pentru marea zi este alegerea locatiei, care sa se potriveasca cu grandoarea si grija pe care cei doi indragostiti o acorda acestui moment special din viata lor. De aceea, cand vizioneaza locatia, viitoarele mirese sunt cucerite de arhitectura clasica si impunatoarte a Palatului Ghica Tei, ale carui saloane pastreaza detaliile originale de la 1883.  Aerul de poveste si istorie transporta invitatii intr-o epoca a marilor baluri si seratelor dansante, care incantau inalta societate.

Spatiile generoase, gradina cu tei seculari, precum si locatia accesibila ofera posibilitatea creionarii intregului eveniment, de la cununia civila in aer liber, la cununia religioasa la Biserica Teiul Doamnei de langa Palat, pana la sesiunea de fotografii in gradinile palatului si la petrecerea gazduita de saloanele inalte si spatioase.

Astfel de evenimente ofera invitatilor amintiri de neuitat si, desi poate parea scump, nunta la Palatul Ghica Tei nu este costisitoare. Pachete de servicii au preturi atractive, care se pot personaliza in functie de dorintele fiecaruia.

ro_RORO