Pentru evenimente sunați la 0784.123.450 / 0784.123.442 / 0772.029.885 sauSOLICITAȚI O OFERTĂ

Organizarea unei Nunti

Spune DA iubirii intr-un decor de basm – Cununia in aer liber

Postat in: Nunta Palatul Ghica

Daca iti doresti o cununie civila in aer liber, Palatul Ghica Tei iti pune la dispozitie un cadru de basm. Cununia civila poate fi o petrecere in sine sau poate reprezenta debutul unei zile in care vei spune “DA” si in fata lui Dumnezeu, la Biserica Teiul Doamnei Ghika, parte din ansamblul original al Palatului Ghica Tei, si care poate fi urmata de o petrecere pe cinste intr-unul dintre saloanele noastre grandioase.

Indiferent pentru ce varianta optezi, iti propunem mai multe tipuri de meniuri si servicii, pentru ca fiecare moment sa fie perfect! Recomandarea noastra este sa alegi cununia civila in aer liber, pentru a evita momentele stanjenitoare de la starea civila, cand te pot intalni cu alte mirese sau astepti sa iti vina randul in curtea anosta a unei institutii publice. La Palatul Ghica Tei este vorba doar despre tine si despre invitatii tai. Totul este dedicat acestei ceremonii pline de insemnatate.

Decorul este asigurat de splendidele gradini cu colorit multicolor de trandafiri, de teii seculari care le strajuiesc si de lacul care se contureaza in zare. Suntem atenti la fiecare detaliu, de la scena cu arcada cu flori, la covorul rosu si scaunele chiavari aurii, pana la meniuri alese, bauturile fine, candy bar apetisant si lemonade bar racoritor si savuros.   

 

ro_RORO